У Житомирі дерева руйнують пам'ятки архітектури

   Про архітектуру міста можна говорити довго, та й сказано, опубліковано та написано вже багато всього.

 

   На жаль, незмінним лишається те, що цьому питанню приділяється вкрай мало уваги і старовинні будівлі в Житомирі, та й взагалі архітектура в цілому залишається актуальним питанням. До того ж, у місті не меншає старих будинків, пам'яток архітектури, та й інших будівель, які лишаються у незадовільному, аварійному стані. З цим точно варто щось робити, про це не можна замовчувати.

   Ось ще одна історія, якою ми хочемо поділитися з вами, шановні читачі, і яка пов'язана з архітектурою Житомира. Мабуть багато хто, хоча й далеко не всі, помічали, як над старовинною будівлею на Житньому ринку, по вулиці Героїв Небесної Сотні (для кращого орієнтування — там ,де знаходиться намет, в якому продають квіти) росте береза. І це справа, звісно ж, не одного дня і навіть не одного року. Хочеться вірити, що на це питання все ж звернуть увагу. Ми додаємо також світлину, на якій видно ,про що йде мова.  

  «А кто отвечает за порядок на Житнем рынке? Этой березке, уже не один год. И она там не одна. Дерево растет, разрушает стены, крышу, парапет. Начинают отваливаться куски бетона и кирпича. Не, ну я понимаю, что проще: запустить, а потом разрушить и обвинить во всем березку, но, может, проще ее спилить?», — зазначає житомирянин Олексій Пехоцький у спільноті "Zhitomir trouble" в мережы Фейсбук. 

   Звісно ж, це важливе питання, яке, хочеться сподіватися, все ж матиме відповідь, а в цій історії все ж буде продовження. Час покаже, що ж буде далі з берізкою та чи продовжуватиме вона руйнувати будівлю.

33663281 1524530451002916 2767943505572528128 n

Фото мережа Фейсбук: Олексій Пехоцький

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework