Упродовж останніх 2 діб на водних об’єктах загинуло 2 осіб

  10 червня о 21:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Яроповичі у місцевому ставку втопилася людина.

   Як з’ясувалося, 38-річний чоловік приїхав до Яроповичів разом зі своєю сім’єю із Київщини. Усі вони пішли відпочивати до водойми, щоб покупатися. Тривалий час чоловік плавав, але потім пірнув під воду і більше не винирнув. На березі ставка знаходились й інші відпочивальники, які й стали очевидцями пригоди.

  Сьогодні на пошуки тіла чоловіка виїхали співробітники Житомирської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на воді, які й підняли потопельника з дна водойми.

  Ще один випадок загибелі на воді зафіксовано 9 червня у с. Бураківка Пулинського району. Там у місцевій водоймі потонув 37-річний селянин. Тіло загиблого вилучали з води співробітники Житомирської ОКАРС.

  Обставини обох пригод продовжують з’ясовувати фахівці.

  Загалом, з початку року на водоймах області вже потонуло 10 чоловік, серед яких одна дитина, 2016 року народженняПри цьому врятовано 2 людей.

  Нещасні ж випадки в основному трапляються у місцях стихійного відпочинку населення: ставках, водоймах та річках, які не передбачені для купання і відповідним чином не об лаштовані. Найчастіше в таких місцях не обстежене дно водної акваторії на предмет небезпек для пірнання чи плавання, немає заключення щодо безпечного складу води, трапляється швидка течія, відсутні рятувальні пости чи служби, що можуть вчасно надати допомогу. А через надмірну впевненість у власних силах, зловживання спиртними напоями, пустощі на воді та ігнорування виконання батьківських обов’язків травмуються та гинуть як дорослі, так і діти. Тож будьте обачні!

      

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Понедельник, 11/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework