Житомирянин: «Заради скверу Степану Бандері почали навіть вирізати дерева». ФОТО

    Саме так коментують деякі житомиряни те, що в самому центрі міста вирізають дерева там, де планують встановити пам'ятник Степанові Бандері.

    Для початку нагадаємо, що 4 червня 2018 року в Департаменті містобудування Житомирської міської ради відбулось засідання ради з приводу місця встановлення пам'ятника Степану Бандері. Сидір Кізін, Виливчук Максим, відомі скульптори України — Олег Пінчук, Володимир Шолудько —  представили проект майбутнього пам'ятника.

    А вже увечері 9 червня в мережі Фейсбук користувач Fill Zt розмістив фото, де видно, що в тому місці, де в майбутньому буде встановлено пам'ятник, зрізали дерева.

    В описі до світлин у своєму дописі, житомирянин написав: «Тим часом озеленення міста триває».

Bandera 5

 

 

 

  Пропонуємо також переглянути ці фото:

Bandera 2

Bandera 2

Bandera 2

    Окрім того, зауважимо, що люди, як це часто буває, у своїх розділилися на два табори: одні повністю підтримують ініціативу встановлення пам'ятника Степану Бандері, а інші категорично проти цього. Ба навіть більше — останні створили петицію проти встановлення пам'ятника. Наразі звернення навіть встигло назбирати 10,8% від потрібної кількості підписів. Ознайомитися, підтримати цю петицію можна тут.

   Додамо, що інші користувачі мережі Фейсбук не залишилися осторонь цієї теми, і під дописом житомирянина про зрізування дерев взялися активно коментувати публікацію. Ось що вони писали в своїх коментарях:

Bandera 6

Bandera 7

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework