«Півроку підрядник ховається, не виходить на зв'язок, ігнорує всіх або обіцяє, але не продовжує». ФОТО

    Саме так описав ситуацію з ремонтом та будівельними роботами в ЗОШ №10 у Житомирі  директор цього навчального закладу Олександр Величко.

 

   На своїй сторінці у Фейсбук він розповів про непросту ситуацію з підрядником, який півроку ховається, не виходить на зв'язок та ігнорує всіх, так і не довівши до кінця всіх робіт.

  «ЗОШ №10 м. Житомира. Спортзал.
   Такою, як була в грудні 2017, наша спортивна зала є, на жаль, вона й сьогодні... 
   Півроку підрядник ховається, не виходить на зв'язок, ігнорує всіх або обіцяє, але не продовжує роботи (коли їздимо до нього додому). Ситуація дуже непокоїть. На сьогодні маємо:
1) попередньо лише на 1 млн грн, а потрібно переробити фасади, які виконані з порушенням технології, 2) Підрядник не підписав договір з УКБ, немає договірної ціни. 3) Підрядник не розрахувався з тими, хто працював у нього на умовах неофіційного субпідряду та сторожами, які добросовісно охороняють об'єкт. 4) Для повного завершення будівельних робіт, на думку фахівців, достатньо буде 2-3 місяці. 5) розірвання договору з боку УКБ з підрядником і позов до суду є логічним рішенням, але цей процес поховає останні надії дітей і батьків на повноцінні уроки фізвиховання вже в цьому році.

   Із позитиву: у вівторок, 12 червня,  радник мера та керівник УКБ запевнили, що ситуація зсунулася з мертвої точки та до кінця тижня відновиться будівництво. 
   Сподіваюсь на це, бо далі ми мовчати не будемо!», — зазначив у тексті допису Олександр Величко.

 

   Пропонуємо нашим читачам поглянути, в якому нині стані перебуває об'єкт, де нарахі так і не закінчилися всі роботи.

35143862 595722037481401 1353318678568894464 n

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework