Подробиці смертельної ДТП під Бердичевом. ФОТО

   Спершу нагадаємо, що жахлива дорожньо-транспортна пригода в с. Закутинці, що в Бердичівському районі, трапилася у неділю після 16:00.

  "Автомобіль "ВАЗ" скоїв зіткнення з вантажівкою. Внаслідок зіткнення водій, на жаль, загинув", - повідомляє rio-berdychiv.info. 

 

  За словами начальника Бердичівського відділу поліції Ольги Зінченко, повідомлення про ДТП з потерпілими на автодорозі Бердичів - Вчерайше до чергової частини надійшло о 16:54. Проведеною перевіркою було встановлено, що водій автомобіля "ВАЗ-21063", уродженець і мешканець Бердичівського району с. Великі Низгірці, 1965 р.н., керуючи автомобілем зі сторони с. Вчерайше в напрямку міста Бердичева, виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з вантажним автомобілем "DAF FTXE" під керуванням водія 1977 р.н., мешканця Київської області.

   У зв’язку з великими пошкодженнями автомобіля і зажатим водієм транспортного засобу, окрім працівників поліції, на місце ДТП виїздили рятувальники. За словами диспетчера служби "101", працівники 9-ї ДПРЧ Бердичева у складі 5-ти осіб розрізали автівку, аби дістати тіло чоловіка.

   Відомості про подію внесені до ЄРДР за ст. 286, ч.1 Кримінального кодексу України.

dtp 2

dtp 3

dtp 5

Фото Віталія Пилипчука

Автор: Світлана Семчук, rio-berdychiv.info

 

 

Последнее изменение Среда, 13/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework