×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі влада міста візьметься за впорядкування руху приміського пасажирського транспорту

Про це повідомляє заступник міського голови Євгеній Демчик. Також він говорить, що усі заходи, які вживаються міською владою, спрямовані на підвищення якості та конкурентоспроможності послуг пасажирських перевезень у електротранспорті міста.

n2011141630

Як повідомляє прес-служба міської ради, на даний час у місті функціонує 10 тролейбусних маршрутів та 1 трамвайний, на яких перевезення здійснюють близько 70 тролейбусів та 12 трамваїв. Протягом 2015 року планується придбання тролейбусів, що дозволить збільшити рухомий склад комунального підприємства до 110 тролейбусів.  Вирішення питання ТТУ неможливе без правильної організації роботи приміських автобусних маршрутів по території м. Житомира.

Крім того, виконавчим комітетом міської ради, надано дозвіл інвестору для встановлення 15 сучасних зупинок по центральних вулицях, на яких будуть встановлені спеціальні табло, що будуть синхронізуватись з GPS-трекерами у комунальному транспорті та показуватимуть час прибуття того чи іншого тролейбусу або маршрутного автобусу. На таких зупинках буде встановлений безкоштовний доступ до мережі Інтернет. З часом буде додано електронне рекламне табло та блок зарядки для мобільних телефонів.

Окрім цього, було прийнято рішення щодо спільної роботи керівництва міста та керівництва області по впорядкуванню схем руху та місць зупинок приміського пасажирського транспорту на території міста в межах чинного законодавства, а також обов’язкового обладнання приміських автобусів GPS-трекерами для здійснення моніторингу за роботою транспорту з метою недопущення порушень графіків руху.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Четверг, 20/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework