Польські лікарі намагаються врятувати життя чоловіка із Житомирщини, який потрапив там у страшну аварію

   Важко уявити страшнішу трагедію, ніж та, що спіткала сім’ю Мілінчуків з смт Романів Житомирської області.

 

   6 березня ц.р. після важкої хвороби (онкологія) відійшла у Вічність мама Мілінчук Алла Анатоліївна (працювала керівником апарату Чуднівської РДА). Про це повідомляє сайт chudnivnews.in.ua.

   Півтора року боротьби за життя, операції, численні хімії – все виявилося безсиле перед безжальною смертю. Залишився без мами 5-річний синочок Сашуня та старша донька Аня (23 роки).

  Не встигли опам’ятатися від важкої втрати, менш як за три місяці нове горе звалилося на  дітей. 23 травня ц.р. у страшну дорожньо-транспортну пригоду потрапив батько Мілінчук Василь Володимирович. ДТП сталося у Польщі в районі Гути (Граєвський повіт), туди, як і багато українців, їздив, щоб заробити гроші на сім’ю. У надзвичайно важкому стані він був доставлений у шпиталь в Бялисток. Польські лікарі намагаються врятувати йому життя, але чоловік все ще перебуває в комі, йому відняли вище коліна ліву ногу. Лікування надзвичайно дороговартісне, а у сім’ї немає грошей, бо хвороба, смерть мами потягли великі витрати.

  Лікуючи маму, ми ні до кого не зверталися по допомогу, але тоді весь удар на себе брав тато, – розповідає донька Аня. – Але сьогодні ми зосталися із Сашею самі. Я – біля татового ліжка, а він – удома з 70-річною бабусею. Він ще зовсім маленький і не розуміє, що мами більше немає на світі, все чекає її. А сьогодні на його телефонні дзвінки не відповідає ще й тато. Ми дуже боїмося його втратити, а тому просимо допомоги у добрих людей. Благаємо, допоможіть нам врятувати тата, повернути його до життя, забрати з чужої країни додому. Ми будемо щиро  вдячні кожному, хто допоможе коштами на лікування нашого батька, хто підтримає нас у такій невимовно важкій ситуації.

  Рахунок:

  Мілінчук Анна Василівна (донька), моб.тел.0978732217

  Ощадбанк

  ОКПО 3472915245

  МФО 311647

  р/р 26251000167607

   Призначення: для зарахування на картковий рахунок 26251000167607 Мілінчук А.В.

Джерело: chudnivnews.in.ua

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework