Професор Університету штату Огайо зустрівся прочитав лекцію для студентів ЖНАЕУ

  У червні минулого року Житомирський національний агроекологічний університет відвідали  представники  The Ohio State University – Алан Лайнс, Барі Варт.

  Тоді вони зустрілися із керівництвом, деканами факультетів і викладачами ЖНАЕУ, презентувавши свій навчальний заклад і можливості для міжнародної співпраці, а ще  побували на провідних сільськогосподарських підприємствах   області.

Під час чергового візиту протягом  4-5 червня 2018 року    професор Університету штату Огайо (США)  Барі Варт   поспілкувався  з ректором  ЖНАЕУ Олего Скиданом, проректором з наукової роботи та інноваційного розвитку Людмилою Романчук та випускниками Faculty Exchange Program. Крім цього,  він прочитав лекцію «Farm management» для студентів факультету економіки та менеджменту та обліку і фінансів ЖНАЕУ.

Барі Варт відвідав   ПАТ «Житомирський маслозавод» та логістичну компанію торгової марки «Рудь» – ТОВ «Акріс Логістик», а також одне з найкращих аграрних підприємств Житомирської області – ПАФ «Єрчики». Зокрема,  на підприємстві провели детальну екскурсію по виробничих підрозділах, розказали про переваги рослинницького напряму у розвитку сучасного аграрного бізнесу та продемонстрували тваринницькі комплекси.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 

Последнее изменение Среда, 13/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework