×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі вчилися виявляти вірус Ебола

У рамках засідання товариства заступників головних лікарів ЛПЗ з лікувальної роботи, лікарів приймальних відділень та лікарів-інфекціоністів на базі Житомирської обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського

за ініціативи Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області та ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» з цим контингентом медичних працівників проведено навчально-тренувальне  заняття з питань виявлення та госпіталізації осіб з підозрою на гарячку Ебола.

Про це повідомляє прес-центрДОЗ.

n2011141631

У ході навчання розроблено  дорожню карту відповідних дій, обговорено питання епіднагляду, профілактики та контролю у зв’язку з Еболою.

На тренінгу було опрацьовано схему забору аналізів, їх упаковки та транспортування до спеціалізованої лабораторії, відбору зразків крові від пацієнта з пакуванням відповідно до вимог ВООЗ та зняття «інфекційно-забруднених» ЗІЗ після роботи в «заразній» зоні з подальшою передачею зразків клінічного матеріалу на лабораторні дослідження.

Також було продемонстровано користування спеціальними ліцензійними костюмами інфекційного захисту та опановано навички порядку одягання засобів індивідуального захисту.

n2011141631 1

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Четверг, 20/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework