Історія одного житомирського двору: Поки одні облашотовують, інші навмисно нищать. ФОТО

     Саме так можна сказати у випадку із житомирянами, які власними силами облаштовують територією свого подвір'я.

    Все було б чудово, прекрасно, якби не знаходилися інші мешканці двору, які не цінують праці інших, а навпаки нищать та в прямому сенсі цього слова трощать ті блага, корисні суспільству, які створюють інші. Мало того, що одні люди цього не усвідомлюють, залишаються байдужими та неактивними, і не беруть участі в тому, щоб облагородити територію свого двору, так дехто ще й навпаки все псує. У нашому випадку — діти. Про малоприємну історію подвір'я розповіла житомирянка Юлія Петренко.

    Ось що жінка написала на своїй сторінці у Фейсбук, додавши до цієї публікації світлини, котрі ілюструють описану ситуацію:

  «Облаштовуємо подвір'я самі. Садимо квіти, скоро привезуть пісочницю і відремонтуємо дитячий майданчик. Вражає те, що батьки, діти яких граються на цьому майданчику, неактивні і їм повинно бути соромно. Діти у наш двір приходять з 5‒10 ближніх будинків! Трощать все! До речі, цю вже поломану пісочницю встановлено моїми силами і проблемами. Територія завжди заставлена машинами. І горе-водії були проти встановлення пісочниці, намагалися її викинути. Не вдалося, а вдалося самим же дітям і поламати. Батьки, виховуйте своїх дітей правильно!».

   На нашу думку, останнє зауваження дуже слушне й актуальне! Частіше прислухайтеся до нього, батьки!

Majdanchyk 1

Majdanchyk 1

Majdanchyk 1

Majdanchyk 1

Majdanchyk 1

 

 

Последнее изменение Четверг, 14/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework