Житель прифронтового села запропонував бійцю 30 ОМБр стати хрещеним батьком його дітей

  Стати хрещеним батьком своїх дітей офіцеру 30-ої бригади запропонував житель прифронтової Мар'їнки, яка п'ятий рік потерпає від війни.

 

  У Сергія Валентиновича вже є четверо похресників, але відмовитися від Хреста він не міг як православна людина, та і не хотів, адже бачив щирість такого запрошення та й те на скільки добрими є ці люди, - розповідає novograd.city з посиланням на  30 ОМБр.

  Ще в березні Олександр та Тетяна запросили нашого військового стати частиною їхньої родини, тим самим зближуючи Житомирщину з Донеччиною, яку різними способами впродовж століття Росія намагається відділити від України.

  – Ці люди мені близькі по духу, і для мене це велика честь стати хрещеним батьком їхніх трьох діток, – каже багатодітний хрещений.

  Сашко, Оля та Люда цієї суботи прийняли хрещення в Мар'їнському православному соборі – в них з’явились ще одна мама та ще один тато. До слова, Сергій Валентинович в 2015 році прийняв християнське батьківство над Артурчиком, – сином нашого бойового товариша та друга старшини Акі Камбарова, який в липні 2014 року загинув під час важкого бою в с. Степанівка, і який лише один раз побачив свого новонародженого сина.

  Ось таким священним способом ми повинні єднати людей та родини, а отже і нашу розірвану російською пропагандою та зброєю землю та народ, а не так як це робить наш північний сусід – горем та кров’ю українців.

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework