У Житомирі на місці популярної забігайлівки з'явиться новенький сквер. ФОТО

     Всі, хто проходив останніми днями неподалік кінотеатру «Україна», або ж проїжджав тудою, по вулиці Київський, помітив, що нині поблизу ведуться якісь роботи.

   Одне з перших питань, звісно ж, яке виникає, що ж там буде. Для тих, хто наразі ще не володіє інформацію і для таких допитливих як ми, розповімо, що там облаштовують новий сквер. Кореспондент нашого сайту сфотографував сьогодні вранці, 15 червня, той об'єкт, де нині тривають роботи і покаже вам, шановні читачі, який вигляд нині має те місце, де планується новенький сквер. А раніше, між іншим, тут було колись популярне місце, заклад харчування, добре знане багатьом під назвою "Три гуся". 

   Зазначимо, що нині там відновлено ​​мощення всередині скверу. До того ж, передбачена установка лавок для відпочинку, квіткової арки, централізованого поливу газону. Відбувається також озеленення території, зокрема висаджуються дерева, серед яких вже посаджені клени. Планом озеленення передбачено ще й інтеграцію існуючих клумб, що висадили мешканці прилеглого будинку і підприємці.

   Окрім всього іншого, розглядаються й варіанти щодо встановлення садово-паркової скульптури на постаменті, в глибині скверу. Для тих, хто захоче перепочити, будуть встановлені лавки для відпочинку. Зауважимо й те, що виконавцем і замовником робіт є КП «Зеленбуд».

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 

 

Последнее изменение Пятница, 15/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework