Скиди, що вбили мільйони малька: Житомирянин показав, як працює депутатська комісія з ЖКГ на річці Тетерів. ФОТО

   Останнім часом все частіше можна почути розмов та побачити публікацій про те, наскільки сильно та стрімко забруднюється екологія на території Житомирської області.

 

   Не є винятком і місто Житомир. Серед останнього, що здійняло немалий ажіотаж та викликало бурхливі обговорення і в соціальних мережах, і спонукало до появи різних публікацій в ЗМІ на цю тематику, — скиди нечистот у річку Тетерів та Кам'янку.  

   Цього ж разу, на своїй сторінці у Фейсбук житомирянин, громадський діяч Олександр Рожко написав про роботу депутатської комісії з ЖКГ:

  «Гидко та бридко, коли депутатська комісія з ЖКГ, маніпулюючи, перекручує факти, відбілює порушників, що вбивають екологію річки Тетерів. Мова про Гідроелектростанцію та дії, що вчинили під час нересту риби Скиди, що вбили мільйони малька. Порушення, як з охорони праці, так і  вимог. Усе зійде з рук», — обурюється автор допису.

   До цієї публікації він додав ще й світлини, які ви, шановні читачі, побачите в цьому матеріалі.

   Звісно ж, це лише одна точка зору. Це думка конкретної людини. У нашому випадку — житомирянина,  активіста Олександра Рожко. Але факт в тому, що ми маємо екологічну загрозу у різних проявах. І саме різні факти, світлини й створюють, наче пазли, пону картину того, що відбувається. Проблема ця дійсно актуальна та важлива — річки Тетерів та Кам'янка дуже забруднюються. З цим, безумовно, варто щось робити. Тому ми й висвітлюємо цю тему. Варто сподіватися, що вона не залишить байдужими людей, котрі компетентні, професійні в цих питаннях, мається на увазі в питаннях екології. А, отже, ці фахівці, відповідні установи, органи, відомства, структури вже нарешті почнуть щось робити, аби змінювати на краще ту складну екологічну ситуацію, яка дійсно стає важливою проблемою, і в майбутньому, цілком ймовірно, може збільшити свої масштаби!

ekologiya 2

ekologiya 2

ekologiya 2

ekologiya 2

ekologiya 2

ekologiya 2

ekologiya 2

ekologiya 2

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework