В Новограді-Волинському сім’я не може поділити майно. Сварка через заповіт

  До  “Електронної книги скарг України” написала читачка, яка скаржиться на те, що їхні родичі вигнали їх із квартири де вони власними силами зробили ремонт. 

 

  ОСЬ ЇЇ СКАРГА:

  “Хочу поділитись своєю історією.

  Нашу родину, чоловіка та двох неповнолітніх дітей, женуть з хати, (діти та чоловік в батьківській хаті прописаний). Займається цим мати чоловіка та рідна сестра (яка на данний час проживає у двохповерховому будинку з чоловіком).

  Мене звати Марина Ясиневич, я українська художниця та майстер художньої вишивки СПНМ України.

  Чоловік має вищу освіту Радіоінженер. Зараз програміст.

  Після смерті нашої спільної з чоловіком третьої дитини, яка померла при пологах, мати з сестрою у лютому 2018 року оформили дарування від матері до доньки (сестри чоловіка). Якщо чесно, ми не встигли оговтатись після похорон немовля. А тепер ще така подія. 

  Впродовж 6-ти років, яких ми проживали з матір’ю чоловіка, в хаті, з якої нас женуть, ми зробили ремонт: капітальний ремонт в кухні та ванній кімната, косметичний у інших трьох кімнатах та коридорі. Купували матеріали та робили своїми силами. Кухня та ванна були в жахливому стані. Простіше сказати, що були відсутні. І як закінчився це тривалий ремонт, то мати чоловіка скандалами почала тиснути, щоб ми виїжджали. Їй 80 років.
Нещодавно, сестра  мого чоловіка, писала заяви у соціальну службу захисту дітей та соціальну службу сім’ї та молоді Новограда-Волинська (місто, в якому ми живемо), щоб нас постійно перевіряли. Після декількох перевірок, ці служби не знайшли порушень, але погрожували, що ми маємо в короткий термін виїхати з хати. Тим самим порушили закон.

  Потім сестра з матір’ю , мого чоловіка, не заспокоїлись і тепер викликають міліцію, звинувачуючи мого чоловіка в тому, що він  начеб то б’є матір та влаштовує «домашнє насильство». Хочу чоловік вже багато років не п’є, не палить. МИ підтримуємо Здоровий спосіб життя. Але  справа вже дійшла до суду.

  Нам важко боротись з такою брехнею. Допоможіть! Можливо ця історія допоможе і іншим українцям вирішити подібні проблеми.
  Чекаю на вашу відповідь”, – написала вона.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework