×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

За минулу добу на дорогах Житомирщини загинуло 2 людей

Як повідомляють в УДАІ УМВС України в Житомирській області, за минулу добу зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 2 людей загинули та 2 отримали тілесні ушкодження.

n2111141641

Близько 13:20 20 листопада на 155 км а/д Київ – Чоп, в с. Березівка, Житомирського району, водій мотоцикла ШТОРМ, житель Житомирського району, не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив зіткнення з автомобілем Газель, під керуванням 53-річного жителя м. Житомира, який рухався попереду в попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій мотоцикла від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Пасажир мотоцикла, 26-річний житель Житомирського району, отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

Близько 17:40 20 листопада в м. Житомирі, на проспекті Миру, водій автомобіля Тойота, 43-річний житель Житомирського району, здійснив наїзд на велосипедиста (особа якого встановлюється), котрий рухався попереду у попутному напрямку. Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework