Китайській компанії нарешті видано дозвіл на право виконання робіт з реконструкції Північного обходу Житомира

  Днями, за присутності головного інженера-резидента з технічного нагляду за виконанням робіт - IRD Engineering S.r.l. (Італія), заступник начальника САД у Житомирській області Андрій Цепелєв передав ордер представнику китайської підрядної організації Sinohydro Corporation Limited (КНР) на початок робіт з реконструкції шляху Київ-Чоп.

  Основна умова надання даного документа на право виконання робіт компанії, що виграла тендер - задоволення ряду висунутих Укравтодором  вимог, які Sinohydro Corporation виконала нещодавно.

  Андрій Цепелєв при передачі дозволу пану Чену, представнику китайської компанії, наголосив на тому,  що відтепер підрядна організація отримала, окрім зобов’язань по контракту – реконструкції Північного обходу Житомира, й виконання робіт з експлуатаційного утримання на даному відрізку дороги. Крім того, Андрій Юрійович висловив побажання до підрядної організації про швидкий старт робіт та наголосив на його масштабності.

  У свою чергу пан Георгіус  – інженер-резидент з технічного нагляду, загострив увагу генпідрядника на дотриманні безпеки руху на шляху та під час безпосереднього виконання робіт. Окрім цього фахівець висловив занепокоєння тим, що фактично роботи повинні були розпочаті ще півроку тому. Та все ж, інженер-резидент вже мав досвід роботи з дорожньо-будівними компаніями з Китаю та розуміє, що для них важливо реалізувати проект якнайкраще.

  Присутній на зустрічі радник голови Житомирської обласної державної адміністрації Валерій Повар від Імені Ігоря Гундича побажав підряднику вдалої роботи та підкреслив, що голова ОДА готовий надати всю необхідну підтримку під час реалізації проекту.

  Нагадаємо, що у листопаді 2017 року очільник Держагентства автомобільних доріг Славомір Новак та представник китайської компанії Sinohydro Corporation підписали угоду про реконструкцію відрізків траси М-06 Київ-Чоп на териорії Житомирської області.

  Проектом передбачається реконструкція дороги й доведення її до технічної категорії “1-Б” (ділянка довжиною 22,3 км) з 4-смуговою бетонною проїзною частиною (2х7,5м), а також будівництво й реконструкцію 4 транспортних розв’язок в двох рівнях, реконструкцію 3 існуючих шляхопроводів через залізничні колії, реконструкцію існуючого мосту через Кам’янку, будівництво 2 пішохідних мостів, реалізацію засобів освітлення й сучасних засобів організації безпеки руху.

  Строк виконання робіт – 2 роки.

  Контракт укладено у рамках проекту “Поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до Києва”.

  Фінансування проекту здійснюється за кошти Європейського банку реконструкції й розвитку, а також Європейського інвестиційного банку.

  До відома: автомобільна дорога М-06 Київ – Чоп (на м. Будапешт через мм. Львів, Мукачеве і Ужгород) перетинає Україну зі Сходу на Захід та забезпечує вихід до країн ЄС. Це основний транзитний коридор через територію України, який забезпечує вихід на Угорщину, Словаччину та Польщу. Ця дорога включена до європейського маршруту Е-40, входить до міжнародного транспортного коридору №3 та національного коридору Європа – Азія.

Прес-служба САД у Житомирській області

 

Последнее изменение Четверг, 21/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework