В Свято-Михайлівському кафедральному соборі оновлюють розписи. ФОТО

  Свято-Михайлівський кафедральний собор міста Житомира продовжує оновлювати стіни храму. Художниці Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури закінчили чергові ікони, які були їхнім і дипломним проектом. 

   Разом зі своїм наставником Денисом Белянським дівчата виконали три роботи - Великий потоп і Вавилонську вежу, які характеризують гріхопадіння людей, а також ікону присвячену Великомученику Юрію Переможцю, який переміг змія.

  ”Кожен храм це є особливість, важлива особливість для духовного життя. На це ми молитися не будемо, але це нам буде допомагати молитися і це є дуже важливим. Це буде надихати нас подумати, задуматися. А коли ми говоримо проповіді, ми говоримо про що, - про наше духовне життя і ось тут ми показуємо: ось тут дивіться так може бути в нашому духовному житті”, - говорить настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору о. Богдан.

  Загалом художниці Анна Осадчук, Анна Коваленко та Галина Андрусенко аби створити справжні духовні шедеври витратили більше року часу. І вже незабаром вони розпочнуть переносити роботи на стіни Свято-Михайлівського кафедрального собору. Між тим проект не завершується, наступні ескізи вже розробляються, на нах художники планують зобразити Пресвяту Богородицю.

  ХРАМ МАЄ ПОТРЕБУ В КОШТАХ НА НАСТІННІ РОЗПИСИ!!!

  Ті хто бажають внести свою пожертву на храм, його розбудову і ті добрі справи, які втілюються в нашій громаді можуть зробити це безпосередньо у самому храмі, вкинувши її у жертовну карнавку (скриньку), яка знаходиться у храмі, або перевести кошти на розрахунковий рахунок громади:

  Громада Свято-Михайлівського кафедрального собору

код ЄДРПО 20405242

р/р 26007000019132,

філія АТ "УКРЕКСІМБАНК", МФО 322313

n 2106189 1

 

 

Последнее изменение Четверг, 21/06/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework