Журналістів не пустили на Понінківську фабрику

    Охорона не пустила представників новоградської преси на територію Понінківської фабрики.

 

  «Журналістів з Новограда-Волинського Інну Попову, Альону Денисюк і представника відділу інформації та зв'язків із громадськістю міської ради Оксану Талько на фабрику не пустила охорона», — передає Novograd.City.

   У четвер, 21 червня, на території Понінківської картонно-паперової фабрики проходить спільне засідання двох обласних комісій (Хмельницької і Житомирської) з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Причина – забруднення стоками фабрики річок Случ і Хомора.

   Перед початком засідання фабрику вкотре пікетували громадські активісти, у тому числі з Новограда-Волинського. Вони вимагали розібратися з негативним впливом на екологію Понінківської фабрики.

   Перед активістами виступив перший заступник голови Хмельницької ОДА Володимир Кальніченко. Чиновник повідомив, що "певні результати є", але сьогодні "будуть прийняті ще певні рішення". У активістів ці слова викликали  обурення і чиновник поспішив закінчити свою промову.

   Засідання комісії мало початися о 14:30, однак його відтермінували до 15:10.

  Журналістів з Новограда-Волинського на засідання комісії не пустила охорона фабрики. Охоронці мотивували це тим, що підприємство – режимний об'єкт. Вхід на нього можливий лише за попередньо погодженими списками. Журналістів із Новограда-Волинського у ці списки ніхто не вносив.

Джерело: Novograd.City

Фото: Інна Попова

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework