На Житомирському полігоні механіки-водії ОР-1 Десантно-штурмової бригади відпрацьовують навики водіння

  Військові оперативного резерву першої черги Десантно-штурмової бригад ЗС України вдосконалюють навики водіння бронетехніки.

  Під керівництвом досвідчених викладачів військовослужбовці вдосконалюють свої навики водіння бойової техніки в бойовому і передбойовому порядку з подоланням різних перешкод і загороджень в складних метеоумовах.

  Заняття з водіння бронетехніки: МТЛБ та БМД-2 проходять на танкодромі, де споруджено водні та грязьові рови, завали з дерев та інші перешкоди. Практичному водінню військовими бронетехніки передував курс вивчення теорії водіння бойових машин, дій при виникненні позаштатних ситуацій.

  У ході занять водії виконували прийоми маневрування, повороти і розвороти різної складності, долали різні рельєфні перешкоди. Такі заняття розвивають у військових уважність, а також дозволяють їм оцінити можливості бойових машин.

  – На сьогоднішніх заняттях були не дуже сприятливі умови, але військовослужбовці з гідністю та мужністю виконали усі умови вправ, які їм належало, на загальну оцінку – «добре», – розповів командир роти оперативного резерву першої черги майор Дмитро Денисевич.

n 2506182 1

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework