На Житомирщині судитимуть керівника сільськогосподарського підприємства за рейдерське захоплення чужого врожаю

  Новоград-Волинською місцевою прокуратурою затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно керівника сільськогосподарського підприємства району, якого обвинувачують в замаху на заволодіння врожаєм пшениці.

  Досудовим розслідуванням установлено, що на початку серпня 2017 року керівник сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю найняв сільськогосподарську техніку та самовільно  розпочав обмолот пшениці на чужому полі.

  Таким чином, на 20-ти гектарному полі, що належить іншому фермерському господарству, розташованому поблизу с. Кам’яний Майдан Новоград-Волинського району,  протиправно скосили майже 4 га зернових, намолотивши майже 16 тонн зерна вартістю понад 70 тис грн.

  Ймовірно, обмолотили б і решту чужої пшениці, однак їм зашкодив фермер, який виявив рейдерів.

  Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) КК України скеровано до Новоград-Волинського міськрайонного суду для розгляду по суті.

  Публічне обвинувачення у суді забезпечуватиме Новоград-Волинська місцева прокуратура.

   Додатково: найсуворіше покарання за скоєний злочин, відповідно до зазначеної статті - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

 

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework