Що відповіла Житомирська міська рада на петицію визнати котів частиною екосистеми міста?

   Не так вже й багато звернень збирають 100% підписів, а тим більше відповідей від міської ради на сайті електронних петицій.

 

  А ось одна з них все ж отримала потрібну кількість підписів, а також ту саму відповідь від керівництва міста. Це звернення про визнання котів частиною екосистеми міста Житомира. Що ж відповіли на цю петицію у міській раді?

  Спершу зауважимо, що на сайті електронних петицій Житомирської міської ради трішки більше місяця тому, 17 травня, зявилося звернення Вікторії Воронкової. Вже за декілька днів після оприлюднення, 22 травня, петиція одержала необхідну кількість голосів. 

  Ознайомитися з цим зверненням ви можете за цим посиланням, у нашому матеріалі про цю петицію.

  А ось не забарилася і відповідь на це звернення від Житомирської міської ради:

  «Розглянувши електронну петицію щодо визнання котів частиною екосистеми міста Житомира, дозволу їм вільно жити в підвалах, горищах та інших місцях їх постійного перебування, повідомляємо наступне. Рішенням Житомирської міської ради від 15.12.2016 № 459 створено комунальне підприємство «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради.

  Відповідно до статуту, основними напрямами діяльності підприємства є:

  - відлов безпритульних тварин, проведення стерилізації та відпуск до місця відлову під опіку волонтерів;

  - підбір трупів загиблих безпритульних тварин;

  - облік, реєстрація, ідентифікація безпритульних та домашніх тварин;

  - тимчасове утримання опікунських тварин;

  - надання повного спектра ветеринарних послуг, тощо.

  Комунальне підприємство «Центр захисту тварин» виконує заходи щодо належного поводження з безпритульними тваринами (відлов, стерилізація, евтаназія, підбір загиблих тварин, вакцинація від сказу тощо) відповідно до програми «Житомир – дружнє місто до тварин» на 2018-2020 роки. Протягом 2017 року підприємством стерилізовано 264 кішки, за 5 місяців 2018 року – 99 кішок. Питання щодо визнання котів частиною екосистеми міста Житомира, дозволу їм вільно жити в підвалах, горищах та інших місцях їх постійного перебування, перебуває за межами компетенції управління охорони здоров’я міської ради. Оскільки розробником Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомир є управління комунального господарства міської ради, Вашу петицію направлено до даного управління для розгляду та вивчення по суті».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework