×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомир отримав ще 8 тролейбусів

Автопарк КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» збільшився на 12 тролейбусів.

  Цього тижня з Чехії прибули чергові 8 одиниць електротранспорту, - повідомляє прес-служба міської ради.

n2111141651

«Це 4 тролейбуси  «Škoda 15Tr», загальною пасажиромісткістю 150 чоловік, та 4 тролейбуси «Škoda 14Tr», які вміщують 100 пасажирів. Згідно з графіком, 1 грудня заплановано відвантаження ще 3-х тролейбусів. І поступово, думаю за грудень-січень, ми завершимо доставку 33-х тролейбусів», – повідомив перший заступник Житомирського міського голови.

Сергій Сухомлин повідомив, що паралельно з поповненням рухомого складу ТТУ на підприємстві будуть встановлені і нові стандарти роботи.

n2111141651 2

«Ми поставили завдання ТТУ розробити стандартну форму, для того, щоб водії мали належний вигляд. Також на ці тролейбуси, так як вони комфортні та зручні в управлінні, для водіїв є внутрішній конкурс, який вирішить хто з персоналу їх водитиме. Додатково ми наберемо більше 20 водіїв, частина пересяде зі старих тролейбусів», – зазначив перший заступник Житомирського міського голови.

n2111141651 3

Начальник Трамвайно-тролейбусного управління Олег Таможський відзначив, що якісь тролейбусів досить висока. Після того, як водії пройдуть відповідне навчання, а транспорт –  технічне обслуговування, тролейбуси вийдуть на лінію.

За словами Олега Таможського, презентований на початку місяця тролейбус вже проходить обкатку безпосередньо з пасажирами  на лінії. Нагадаємо, на виділені кошти з міського та обласного бюджету парк ТТУ планують збільшити на 33 тролейбуси.

n2111141651 4

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework