Як в «Ракушці» День молоді відзначали. ФОТО

   24 червня, у літньому театрі "Ракушка" парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна відзначали загальноукраїнський День молоді традиційним щорічним молодіжним патріотично-мистецьким заходом "МОЛОДЬ – НАДІЯ ДЕРЖАВИ – 2018".

 

  Протягом шести годин краща творча молодь Житомирщини презентувала різноманітні напрямки своєї творчості завдяки організаторам - управлінню сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міськради, культурно-спортивному центру та продюсерському проекту "АКАДЕМІЯ ЗІРОК".

Изображение 204

     Ще перед початком мистецької програми її учасники взяли активну участь у патріотично-мистецькому проекті "Українське графіті у День молоді", який відбувся на прилеглій до літнього театру території.

    Відкрила захід "Поезія про Україну" у виконанні Вікторії Навольнєвої та пісня Вероніки Нетикши з символічною назвою "Ми за мир", яка стала лейтмотивом усього заходу. Спеціальний інтерактивний конкурс для глядачів "Зірка караоке" успішно провів учасник відомого телепроекту "Ікс Фактор", співак Антон Лукашик та його команда. Глядачі у залі завзято виспівували "Червону руту", кращих з них запросили на сцену, запропонувавши обрати собі для виконання улюблену пісню У ІІ турі юні аматори виконали їх, наче справжні естрадні співаки, а переможниця отримала музичний супер-приз – професійні навушники.

   Цікаво проходило традиційне відзначення Королеви Дня молоді від модельної агенції "Elite Brilliant Models": ІІ та І Віце Королевами Дня молоді відповідно стали житомирянки Валерія Горбалюк та Юлія Нагорна, а почесне звання "Королева Дня молоді-2018" отримала чарівна Юлія Місюна. Під час нагородження "королеви" вийшов на сцену її коханий – Віталій. Він подарував своїй єдиній величезний букет червоних троянд, обручку та привселюдно запропонував Юлії стати його нареченою. Від такої грандіозної несподіванки "королева" не змогла втримати сліз на сцені.Изображение 219

   У мистецькій програмі заходу нові танцювальні композиції виконали учасники житомирських команд "T-Squad", "MTV-Pro", "Ladies Dance", "Beat Power", "Club Leaders", "Sparkle", "Beat Feats", "Jazz Funkers", "New Style", "Free Style Crew", "Hot Arabian Dance" та наймолодші – "Super Kids", ансамбль хореографічних мініатюр "Ніка" та клуб "Кристал". Сучасну українську та європейську музику виконали молодіжні співаки - переможці всеукраїнських пісенних конкурсів Денис Любченко, Анастасія Навольнєва, Віта Шомко та Андрій Дяченко, Юлія Нагорна, Анастасія Матвєєва, Орина Батюта, Анастасія Єдлинська, Ірина Масна, Анна Василюк, Настя Подуст, Надія Максимчук, Юлія Малініна та Антон Лукашик.

   Незвичайну постановку "Жіноча дуель" представили вихованці студії сценічного та артистичного фехтування театрального колективу "Юність", силову парну акробатику демонстрували на сцені учасники житомирської команди "Sport Bizons", а сучасні прийоми карате – майстри спорту клубу карате "До Дзьо".

Изображение 247

   На вході до літнього театру діяла фотозона "Синьо-жовте селфі у День молоді", виставка українських поробок від спілки народних майстрів "Мистецьке Полісся", майстер-класи стосовно прав та обов'язків молоді та правил дорожнього руху провели представники управління патрульної поліції м. Житомира.

  Генеральний медіа-партнер заходу - телерадіокомпанія "ЕФІР" та радіо "ХІТ FM", "Радіо Рокс", "Русское" радіо Україна". Ексклюзивний медіа-партнер - газета "20 хвилин". Ексклюзивний радіо-партнер – "Житомирська хвиля". Інформаційні партнери – РА "Прайм", інтернет-сайти: zhitomir.info,  0412.ua,  Афіша Житомира, Moemisto.ua, Zamkova.info, zt.20minut.ua, dks.com.ua, Vgolos.zt.ua, Житомир Life, Житомир Today, газети "Авізо", "Імперія-TV", "Пульс".

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework