Житомиряни пропонують встановити сонячні дерева у Гідропарку для зарядки мобільних пристроїв

 

   На меті проекту поставлено забезпечити населення можливістю вільно заряджати свої ґаджети у Гідропарку поза межами дому, а також популяризувати альтернативні джерела енергії серед містян.

Детальна інформація

   Повний опис проекту:

   На сьогодні кожен має при собі пристрої, які, як не прикро, мають властивість розряджатися. Добре, коли ви знаходитеся недалеко від дому й можете одразу ж увімкнути свій ґаджет в електромережу. Але що робити, коли ви знаходитеся у Гідропарку далеко від дому, проте вам конче необхідно, щоб ваш пристрій безперервно працював?

   У країнах Європи та Америки практика публічних зарядок є досить поширеною, і ви завжди почуваєтеся впевнено і комфортно зі своїм ґаджетом у руках, тим більше, що зарядка є абсолютно безплатною. У місті Житомирі, зокрема у Гідропарку, послуга такого виду є досить дефіцитною. Проблему дефіциту публічних зарядок у місті пропонується вирішити шляхом встановлення трьох сонячних дерев, які не залежать від електромережі міста, бо живляться від енергії сонця, але здатні виконувати повноцінну зарядку пристроїв всіх бажаючих. Разом із тим популяризується використання альтернативних джерел енергії, які є надзвичайно актуальними, враховуючи нинішній стан навколишнього середовища.

   Переваги і обґрунтування пропонованого рішення:

  Серед переваг можна виділити відносно недорогу вартість одного сонячного дерева, а також легкість та швидкість реалізації такого проекту. Конструкція є автономною і не вимагає додаткових експлуатаційних витрат та, крім того, не є шкідливою для навколишнього середовища.

   Для кого цей проект:

   Користувачами можуть стати як жителі, так і гості міста Житомира, які відвідуючи Гідропарк мають при собі мобільний пристрій, що потребує зарядки.

   Ризики / перешкоди у реалізації проекту:

   Сонячні дерева не є достатньо захищеними конструкціями, тому можуть постраждати від вандалізму.

   Бюджет:

   1) Встановлення сонячного дерева для зарядки мобільних пристроїв (на основі цін вказаних на ProZorro за аналогічну послугу в м. Вознесенську Миколаївської обл. у 2017 році) вартістю 225000 грн. (3 по 75000 грн);

   2) Прогнозована інфляція у 2018 році вартістю 20250 грн (1 по 20250 грн);

   3) Непередбачувані витрати вартістю 49050 грн. (1 по 49050 грн);

   Загальна вартість: 294300 грн.

Читайте також: На Польському бульварі можуть з'явитися каскадні сходи, які вестимуть до набережної Кам'янки

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework