Мальовничі місця біля річки Кам'янки перетворюються на сміттєзвалище. ФОТО. ВІДЕО

   На сторінках нашого сайту вже не вперше можна почитати матеріали, подивитися фото й відео про забруднення довкілля, екологічні загрози на Житомирщині, та й самому обласному центрі.

   Цього разу житомиряни у соціальній мережі Фейсбук викладають світлини та відео, на яких видно, що мальовниче місце біля річки Кам'янки, в районі Подолу, де містяни влаштували величезний смітник, справжнє сміттєзвалище.

   На своїй сторінці у Фейсбук житомирянин Юрій Ващук опублікував ці фото та відео, які красномовно розповідають про ситуацію. У дописі чоловік зазначив: «27 червня у ці мальовничі місця біля р. Кам'янки, в районі Подолу, намагались викликати Державна екологічна інспекція у Житомирській області, але все марно, бо вони зайняті знищенням короїда в лісах Івано-Франківщини Нефайний Житомир Житомирська Міська Рада Інспекція Житомир Татьяна Степаницкая».

   Прикро, але люди забувають просту істину: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять». Після таких сумних фото та відео, задаєшся питанням: куди дівається культура, толерантність, бережливе ставлення до природи та збереження чистоти довкілля у нашому суспыльстві?     

bereg 2

bereg 2

bereg 2

bereg 2

bereg 2

bereg 2

bereg 2

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework