В'ячеслав Печененко: «Останній тиждень червня позначився відразу кількома резонансними подіями». ФОТО

   Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів В'ячеслав Печененко, начальник Головного управління Нацполіції Житомирської області.  

   Це затримання 27 червня 5 осіб, залишків банди розбійників, які вчинили спробу вбивства поліцейського, прикріпивши до його автомобіля саморобний вибуховий пристрій з дистанційним керуванням. Злочин не був реалізований лише через щасливий збіг обставин. Нині усі 5 під вартою.

  1 липня працівники кримінальної поліції затримали у Київській області двох осіб, підозрюваних у причетності до вимагання та незаконного позбавлення волі житомирянина. Встановлення усіх обставин цього зухвалого злочину триває. Поліцейські нині продовжують заходи для затримання й інших учасників кримінального діяння.

  Відразу 4 факти нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень зафіксовано минулого тижня. На жаль, уже традиційно, такі випадки відбуваються на грунті зловживання алкоголем. 28 червня у Коростишеві чоловік побив співмешканку, а у м. Малині молодик наніс ножове поранення співчаркувальнику. В обох випадках травми виявились смертельними. 1 липня батько з сином у Бердичеві закінчили свою трапезу бійкою. У результаті 28-річний хлопець отримав ножове поранення шиї і, без перебільшення, лише своєчасна допомога медиків врятувала його життя.

 На території області тривають заходи із протидії незаконному обігу зброї. У результаті санкціонованих обшуків поліцейські вилучили у жителя Брусилова пістолет, патрони та банки з порохом, у жителя Овруцького району – обріз мисливської рушниці, а у бердичівлянина - тротил.

 У Коростені поліцейські затримали двох парубків, 21 та 23 років, які демонтували окремі елементи конструкції з пам’ятника Невідомому солдатові Другої світової війни. Їх дії нами кваліфіковано як умисне незаконне пошкодження об’єктів культурної спадщини, а відтак обох очікує покарання – від штрафу і аж до 3-річного обмеження або позбавлення волі.

policiya 2

policiya 3
policiya 4
policiya 5
policiya 6
policiya 7

 

Последнее изменение Понедельник, 02/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework