У Новоград-Волинському районі батько заборгував 68,5 тис. грн для власних дітей

  На Житомирщині батько виплатив 68,5 тис. грн боргу для власних дітей після скасування виїзду за кордон та інших привілей.

 

  Про це повідомляє ГУ юстиції області.

  Житель Новоград-Волинського району трьом неповнолітнім дітям заборгував 68,5 тисяч гривень і, схоже, ще б довго так тривало. Але чотири вмотивовані постанови про встановлення боржнику тимчасових обмежень у праві керування транспортними засобами, виїзду за кордон, полювання та користування зброєю, винесені державними виконавцями Новоград-Волинського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, а на додачу – ще й постанова про арешт його коштів, спонукали неплатника аліментів зрештою погасити заборгованість у повному обсязі", – йдеться у повідомленні.

  Нагадаємо, з 6 лютого Закон «Чужих дітей не буває» про посилення відповідальності злісних неплатників аліментів уже запрацював. З моменту вступу в дію закону злісних неплатників було обмежено у праві керування транспортними засобами, у праві користування вогнепальною зброєю та у праві полювання. Той із батьків, хто не проживає з дитиною і має заборгованість зі сплати аліментів, не зможе впливати на рішення щодо тимчасового виїзду дитини за межі України з метою лікування, навчання дитини за кордоном, відпочинку. Всі ці обмеження застосовуватимуться до повного погашення заборгованості. Окрім цього, для неплатників вводиться новий вид адміністративного стягнення — суспільно корисні роботи. Оплата за такі роботи йтиме на погашення заборгованості зі сплати аліментів. 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework