Майстер ГміТ потребує термінової операції на серці

  Майстер ГміТ Ємільчинського РЕМ Лашевич В.М. раптово захворів, 09.06.2018 року у нього стався гострий інфаркт міокарда. Був доставлений до Ємільчинської ЦРЛ, але, враховуючи його критичний стан, в той же день був доставлений в обласну лікарню в кардіологічне відділення.

 

  З 10.06 по 15.06.2018 року пройшов відповідний курс лікування в обласній лікарні та був направлений для подальшого лікування по місцю проживання в Ємільчинську ЦРЛ, але попри сподівання стан здоров'я не покращився. Станом на 30.06.2018р. стоїть питання проведення термінової операції на серці — шунтування, в іншому випадку лікарі на дають жодних прогнозів щодо подальшого стану хворого. Є домовленість про проведення операції в інституті ім. Амосова м. Київ, яка призначена на 05.07.2018 року. Вартість проведення операції близько 100 000 грн., також в подальшому значні кошти необхідні для лікування та реабілітації. Сім'я Лашевича В.М. таких коштів не має.

  Лашевич Віктор Миколайович, 1977 року народження. Працює в Ємільчинському РЕМ з 04.05.1998 року ( майстром ГміТ з 12.06.2015 р.). За період роботи порушень трудової, виробничої та виконавчої дисципліни не було, користується повагою та авторитетом в колективі, вимогливий до себе та підлеглих, грамотний та досвідчений спеціаліст, має на вихованні двох дітей.

  АТ "Житомиробленерго" оголошує акцію по допомозі Віктору Лашевичу на проведення операції. Збір коштів здійснюватиме голова ЦК Ємільчинського РЕМ - інженер ГРЮС Степанчук Лариса Сергіївна.

Документи.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework