У Баранівській громаді призупинять своє функціонування 2 школи та 2 дитсадки

  У зв'язку з недостатністю фінансування на утримання освітянської галузі у Баранівській громаді проведуть оптимізацію 2 загальноосвітніх шкіл та 2 дитсадків шляхом призупинення їх функціонування.

  За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської міської ради на засіданні чергової сесії, - про це повідомляє baranivka.blogspot.com.

  Відповідно даного рішення призупинять функціонування: Берестівська і Мирославльська загальноосвітні школи та Климентіївський і Глибочанський дошкільні навчальні заклади.

  Також даним рішеннями передбачено, що відділ освіти Баранівської міської ради має розробити ефективні маршрути підвезення дітей, забезпечити збереження приміщень та майна шкіл і попередити працівників про призупинення функціонування шкіл і можливе скорочення працівників з дотриманням вимог чиноого законодавства про працю.

  Крім того, більшістю голосів депутати міської ради проголосували за пониження ступеню Рогачівської і Зеремлянської загальноосвітніх шкіл I-III ступенів з одночасним їх перейменуванням у Рогачівську і Зеремлянську гімназії Баранівської міської ради.

  Також під час сесії розглядали питання щодо призупинення функціонування Гриньківської школи та Берестівського дитсадка. Однак депутати дане рішення не підтримали.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework