Медики, поліція, ДСНС: У Житомирі рятували дітей, зачинених одних в квартирі багатоповерхівки

  Сьогодні, 4 липня, в багатоповерхівці по вулиці Хлібній у Житомирі сусідів, місцевих мешканців змусив бити на сполох крик дітей, які голосили з вікна своєї квартири і кликали маму й тата.

 

  Як повідомили очевидці події кореспонденту нашого сайту, двоє малолітніх дітей — хлопчик та дівчинка — лишилися зачинені самі в квартирі і з самого ранку, десь із години 10:00, почали кричати біля відчиненого вікна. Небайдужі люди одразу ж викликали рятувальників, медиків та поліцію, аби рятувати дітей.

  Виявилося, що бабуся маленьких хлопчика й дітей лише вчора, 3 липня, поїхала на море, а малеча лишилися під наглядом когось із дорослих. Так ось ця дівчина чи жінка, яка мала б сидіти з дітьми, залишила їх зачиненими в квартирі, а самі, як стверджують сусіди, пішла гуляти, та ще й, швидше за все не одна, а з якимось чоловіком, який, якщо вірити словам свідків, напередодні теж був у цій квартирі.

  На щастя, завдяки медикам, поліції та рятувальникам, дітей спасли. Їх забрала швидка до дитячої міської лікарні, оскільки їм потрібна була допомога. За словами очевидців, діти були не в порядку та мали синці на тілі. більше інформації буде відомо згодом. Але те, що ця історія матиме якесь продовження — факт, який швидше за все матиме місце. Оскільки сама по собі ситуація кричуща!  

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework