У Житомирі розпочались збори з командирами бригад та їх заступниками Десантно-штурмових військ

  У Житомирі, на базі Навчального центру Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, розпочались збори з командирами бригад ДШВ та їх заступниками.

 

  — Мета наших зборів — це відпрацювання єдиних поглядів на питання планування, застосування, проведення заходів бойової підготовки, обмін досвідом щодо застосування військових частин (підрозділів) під час виконання завдань в районі проведення АТО/ООС, — підкреслив керівник зборів Командувач Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський.

Серед основних питань, яким присвячені збори: опрацювання єдиних вимог щодо методики підготовки штабів тактичного рівня та підрозділів, аналіз поточної ситуації у частинах ДШВ та визначення подальших напрямків підготовки військовослужбовців з урахуванням досвіду проведення антитерористичної операції.  

  До проведення зборів також залучається керівний склад Генерального штабу Збройних Сил України, що дає змогу оперативно вирішити проблемні питання, які виникають у командирів бригад.

n 0507182 1

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework