В Житомирі може з'явитись сучасна система туристичної навігації

  Відповідний проект зявився на сайті бюджету участі від житомирянки Святненко Юлії Юріївни

  "Розробити систему естетично привабливих, зручних та зрозумілих для мешканців та гостей міста туристичних інформаційних стендів та вказівників до основних туристичних об’єктів, музеїв та пам’яток. Здійснити виготовлення та встановлення інформаційно-картографічних стендів на вокзалах, автостанції, площі Перемоги, районі музичної фабрики та вказівників в історичному центрі міста. Інформація має бути українською та англійською мовами.", - пишеться в проекті

  Повний опис проекту:

  Житомир чи не єдиний обласний центр України, що не має елементів міської навігації навіть в історичному центрі міста. Це ускладнює пересування в місті самих житомирян, а також є дискомфортним для гостей міста. В той час, як якісно виготовленні та встановлені у потрібних місцях вказівники не лише зробили б комфортним пересування містом, а й стали б справжньою окрасою Житомира. До того ж, необхідним є встановлення великих інформаційних щитів поруч з вокзалами та автостанціями міста. Такі щити міститимуть картосхему центральної частини міста з позначенням маршрутів руху громадського транспорту, готелів, музеїв, галерей та ін. Житомир – древнє місто зі значною кількістю пам’яток, проект дозволить підкреслити їх величність та нагадати жителям та гостям міста про їх місцезнаходження.
 
  Переваги і обґрунтування пропонованого рішення:

  Наразі елементів міської навігації в Житомирі немає. Вказівники будуть виготовлені із урахуванням сучасних урбаністичних тенденцій, нанесення буде об’ємним, двомовним, а фарби дозволять побачити написи навіть у темну пору. Щодо інформаційних щитів, то картографічна основа з відміткою «точки розташування» дасть змогу швидко зорієнтуватись та спланувати подальший маршрут руху, а також обрати громадський транспорт за маршрутом. Інформація з телефонами служб таксі, засобів розміщення, розташованих в центрі міста, музеїв та ін. зробить перебування гостей міста комфортним та змістовним. Інформація на щитах також планується розміщуватись двомовно.
 
  Для кого цей проект:

  Українські та іноземні туристи, а також мешканці міста
 
  Ризики / перешкоди у реалізації проекту:

  Ненадання дозволу на встановлення вказівників, відсутність належної картографічної основи для інформаційних щитів англійською мовою.
ok0507201
 
  Бюджет: 

1) Виготовлення стовпів для вказівників вартістю 200000 грн. (20 по 10000 грн.)

2) Розробка та дизайн карт та вказівників вартістю 50000 грн. (1 по 50000 грн.)

3) Виготовлення стійок для інформаційних щитів вартістю 75000 грн. (5 по 15000 грн.)

4) Виготовлення вказівників (основа, дизайн, нанесення) вартістю 30000 грн. (150 по 200 грн.)

5) Виготовлення інформаційної основи для нанесення на щити вартістю 10000 грн. (5 по 2000 грн.)

6) Роботи із встановлення: -стовпів вартістю 60000 грн. (20 по 3000 грн.)

7) Щитів вартістю 10000 грн. (5 по 2000 грн.)

Загальна вартість: 435000 грн.

 

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework