Голосують не читаючи: в Ірпені проголосували за рівноправ’я мешканців Житомира

  Депутати Ірпінської ради голосували за рівність жінок та чоловіків Житомира. Це сталося на сесійному засіданні 3 липня, на яке прийшли 23 депутати.

  У проекті рішення, який роздали депутатам, йшлося “про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у житті місцевої громади м. Житомира”.Про це “Громаді Приірпіння” повідомив депутат від “Свободи” Сергій Глиняний.

  “За це питання проголосував 21 депутат. Я та мій колега Кухалейшвілі за це питання не голосували, оскільки воно стосується іншого населеного пункту. Депутати довго з нас сміялися й говорили, що “Свобода” проти рівних прав жінок і чоловіків. Сподіваюся, тепер, після голосування, вони так само голосно сміються з себе”, – розповідає як було на сесії Глиняний.

ok007201

Фото Лаврентія Кухалейшвілі

  “Після цього голосування за мешканців Житомира, всі можуть собі уявити як голосує на сесіях прокарплюківська більшість, навіть не читаючи проектів рішень – виключно так, як скаже шеф. Вони не ставлять зайвих питань і не думають про наслідки для громади – це велика біда нинішнього складу ради”, – додає депутат.

Джерело: kotsubynske.com.ua

Новини Житомира

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework