На Житомирщині закінчилися збори з командирами бригад та їх заступниками Десантно-штурмових військ

  Під час проведення зборів основна увага приділялася поглибленню особливостей застосування підрозділів під час проведення Операції об’єднаних сил з урахуванням змін в тактиці дій підрозділів противника, сформуванню єдиних підходів та поглядів щодо методики підготовки та проведення заходів під час відновлення боєздатності, проведення заходів бойового злагодження, узагальнення і доведення бойового досвіду.  

 

  З метою вдосконалення підготовки (відновлення боєздатності) у військових частинах (підрозділах), узагальнення бойового досвіду, впровадження нових способів застосування ОВТ (озброєння та військова техніка) та тактики дій підрозділів в різних видах бою з 03 по 05 липня 2018 року на навчальній матеріально-технічній базі Житомирського загальновійськового полігону під загальним керівництвом Командувача Десантно-штурмових військ ЗС України відбулися триденні збори з командирами бригад та їх заступниками військових частин Десантно-штурмових військ.

  Під час зборів відбувалися як теоретичні, так і практичні заняття. 
Серед них: висадка за допомогою «Адаптер М1»; 
Висадка посадочним способом; 
Висадка по штурмовому; 
Подолання вогневої-штурмової полоси підрозділом різними способами;
Водіння танку Т-80 БВ на суходолі та під водою;

  Безпосередня підготовка до практичного водіння танка під водою розпочалася з проведення заняття з легководолазної підготовки на 37-му загальновійськовому полігоні.

  Основною метою заняття з легководолазної підготовки було відчути себе у ролі екіпажу танку, що затоплюється водою. Крім того під час цього заняття офіцери відпрацювали на практиці здійснення аварійної евакуації з танку, що знаходиться під водою.

  – Ділянку ріки для проведення занять з водіння танку Т-80 БВ обрали таку, що повністю відповідає усім вимогам настанов щодо водіння танків під водою. Йдеться про наявність пологих спусків для входу і виходу танків, відсутність валунів і каменів, - повідомляє Командувач Десантно-штурмових військ ЗС України генерал-лейтенант Михайло Забродський,

  Як відзначив керівник зборів — Командувач Десантно-штурмових військ ЗС України генерал-лейтенант Михайло Забродський, мета наших зборів — це відпрацювання єдиних поглядів на питання планування, застосування, проведення заходів бойової підготовки та перспектив розвитку Десантно-штурмових військ. 

 Також, звертаючись до особового складу Командувач зазначив, що командири бригад та їх заступники повинні з максимальною відповідальністю ставитися до прямих обов’язків, розуміти свою роль та місце, бути командиром і лідером.

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework