Печененко: Перший тиждень липня запам’ятався резонансним затриманням

   "Перший тиждень липня запам’ятався резонансним затриманням 3 липня у Ємільчинському районі автомобіля, в якому перевозилось понад 2 тонн бурштину. Це рекордна кількість вилученого з нелегального обігу каменю-сирцю не лише на Житомирщині, а й по Україні. Нині у рамках кримінального провадження ми з’ясовуємо походження сонячного каменю та інші обставини".

   Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

  Минулі вихідні були багаті на проведення святково-розважальних масових заходів на теренах усієї Житомирщини та у самому обласному центрі. Близько 300 працівників поліції забезпечували правопорядок і безпеку учасників заходів по всій області. Грубих порушень публічного порядку допущено не було.

  У Житомирі увечері 2 липня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 49-річної житомирянки із ножовими пораненнями. Як з’ясувалося, тяжкі тілесні ушкодження жінці спричинив житель обласного центру під час раптової суперечки, що виникла після спільного вживання спиртного. Чоловіка було затримано. Нині йому оголошено про.

  У Бердичеві 5 липня сталося зухвале вбивство 37-річної місцевої жительки, тіло якої з ножовими пораненнями було виявлено в кюветі в одному з мікрорайонів міста. Ми вже встановили підозрювану особу й нині цей молодик затриманий. Про деталі розповім завтра під час оголошеного брифінгу.

  Тривають оперативно-профілактичні заходи, направлені на протидію посіву та вирощуванню місцевим населенням нарковмісних рослин. З присадибних ділянок жителів області вже вилучені понад 2 тисячі нарковмісних рослин. Триває розслідування 23 відповідних кримінальних проваджень,  - йдеться у повідомлені. 

 

Последнее изменение Понедельник, 09/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework