Коростенський завод залізобетонних шпал відзначив 60-річчя

  60 років з дня заснування відзначив Коростенський завод залізобетонний шпал. За цей час на підприємстві виготовили 40 млн залізобетонних шпал, напівшпал та брусів для залізничної інфраструктури.

  Від імені голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича з ювілеєм підприємство привітав сьогодні, 6 липня, керівник апарату облдержадміністрації Олексій Шатило.

  «Коростенський завод залізобетонних шпал є однією з найважливіших складових залізниці не лише в Україні, але і у сусідніх державах.  Щодня залізничними шляхами, які побудовані з наших шпал, курсують сотні потягів. Вітаю з визначною датою усіх, хто сприяв становленню та розвитку підприємства. Бажаю подальших успіхів, економічного піднесення та професійних здобутків!», – зазначив Олексій Шатило.

 Коростенський завод залізобетонних шпал був заснований у 1958 році. На сьогодні тут працює майже півтисячі працівників. Підприємство спеціалізується на виробництві залізобетонних попередньо-напружених шпал, напівшпал та брусів для залізничної інфраструктури, яких за 60 років виготовили 40 млн штук.

 Завод постійно вдосконалюється та розширює свій асортимент. Він має технічні можливості виготовляти всі необхідні залізобетонні вироби від залізобетонних шпал різних видів до товарів народного споживання. Завдяки новим стрілочним переводам від Коростенського заводу потяги можуть рухатися зі швидкістю 140-160 км на годину.

ok10071811

ok10071812

ok10071813

ok10071814

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 10/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework