На Житомирський трасі стікаючи кров'ю чоловік понад дві години чекав на приїзд патрульних

  Під Києвом біля села Гурівщина, що на Житомирській трасі, серед білого дня у неділю, 8 липня 2018 року, стався зухвалий замах на вбивство. Нападник спочатку підрізав автомобіль, а потім ледь не вбив свою жертву.

    Із чисельними забоями чоловіка забрали в лікарню. Від фатальних наслідків врятували лише випадкові люди, які зупинились на трасі.

  Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

  Постраждалий на ім'я Віталій Корецький рухався Житомирським автошляхом у бік столиці. Раптом, каже він, його автівку підрізав білий Mitsubishi. Чоловік змушений був зупинитися. Та в цю мить з авта вискочив нападник і почав завдавати йому ударів.

  "Почав мене битою лупцювати. Потім ногами. Після чого дістав ножа й хотів мене зарізати. Я почав тікати... І люди, очевидці, стали зупинятися. І він утік", - розповідає Корецький.

  Стікаючи кров'ю він більше 2-х годин чекав на приїзд патрульних, аби ті прийняли його заяву, проте так і не дочекався.

  За висновком лікарів, стан постраждалого вимагав термінової госпіталізації.

  "Хворив отримав черепно-мозкову травму. Забій кісток носа, забій лівого колінного суглубу. І верхня кінцівка травмована", - зазначає лікар "швидкої" Людмила Дем'янова.

  Поліцейські прибули до Корецького вже у лікарню, коли минуло кілька годин.

  Чоловік знає ім'я нападника - це громадянин Віталій Кратюк, який раніше був одруженій на його дружини. Той вже кілька місяців не дає спокійно жити ані йому, ані його родини. Зокрема, за словами Корецького, суперник організував підпал їхнього авта, і буквального сьогодні, як знову ж таки стверджує постраждалий, він отримав інформацію, що до його матері на Житомирщині приходили невідомі й погрожували спалити хату.

  Корецький не розуміє, чому правоохоронці не реагують на його неодноразові звернення й досі не притягли Кратюка до відповідальності.

 

Последнее изменение Вторник, 10/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework