Житомиряни продовжують їздити авто на єдиній у місті пішохідній вулиці. ФОТО

   В Житомирі вже, як не прикро, нікого не дивують парковки, які водії авто іноді самі собі влаштовують на велодоріжках, а також в інших недозволених місцях. 

 

  Ба навіть більше, дехто примудряється паркуватися на місцях, призначених водіям з обмеженими можливостями, натомість не маючи інвалідності і, принаймні, відповідних позначок на своїх транспортних засобах. І на таких водіїв в нас знаходилася управа — їх дехто вирішив провчити, проколюючи шини на колесах автомобілів. І про таке ми розповідали на нашому сайті не так давно.

   Цього ж разу автомобілісти йдуть далі. Вони продовжують дивувати. Наприклад, для декого є зовсім нормальним їхати, а потім припаркувати своє авто на єдиній у місті пішохідній вулиці — Михайлівській.   

   Свідченням цього є сьогоднішній допис житомирянки, яка зауважила у своїй публікації:

  «Страна должна знать своих героев. Единственная пешеходная улица в городе, средь бела дня парковка 10 июля около 13:20. На замечание водитель никак не отреагировал. Из машины в кафе занесли кофеварку — согласна, непосильная ноша, и в другом месте на легальной парковке машину оставить ну никак нельзя было (ред. автор публикации Наталия Руднева)».

   

parkovka 1

Пропонуємо поглянути й на фото, додане до цього допису.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework