Вирита траншея, купа сміття, будівельне каміння, цегла: Житомирський маслозавод забруднює нечистотами Тетерів? ВІДЕО

  Про забруднення річок на Житомирщині та й у самому Житомирі на нашому сайті ми розповідали неодноразово.

 

   Та й питання екології, чистоти довкілля нашого регіону також порушувалися в багатьох публікаціях news.dks.com.ua.

  Цього разу екологічна загроза нависла над річкою Тетерів. Про ситуацію детальніше пропонуємо дізнатися з допису житомирянина Ігоря Малі. У ньому чоловік додав відео, на якому видно, як з'явилася траншея на березі річки Тетерів, яка веде до ... ПАТ «Житомирський маслозавод», відомого під ТМ «Рудь».

   «7 червня 2018 року. Ми знаходимося на березі річки Тетерів.

   Ось на відео видно, яки ми знайшли дуже цікаву траншею, яка нещодавно лише викопана і яка йде прямо в річку. Зараз я увійду в цю траншею і будемо дивитися, звідки ж вона виходить. Хто її викопав, кому вона взагалі була потрібна. Я так здогадуюся, що в неї мають класти якусь трубу й закопати подалі від людського ока. Принаймні, така думка напрошується. Ми зараз піднімаємося, піднімаємося, продовжуємо йти і упираємося прямо в паркан ... Житомирського маслозаводу. Діра там проходить під парканом. Отож, можемо припустити, що це вирило їх підприємство. Щось будуть сюди укладувати і, очевидно, скидати якусь гидоду в річку Тетерів.

    Цікаво, чи є якісь дозвільні роботи, узгоджені проекти, на роботи, які нині тут ведуться. Купа сміття, будівельне каміння, цегла — увесь результат. А ми потім запитуємо, чому в наших річках така брудна вода і чому ми маємо проблеми з екологією, чому цвіте річка, дохне риба, хворіють люди тощо. Ми, звісно ж, почнемо розбиратися з цим питанням, з цією виритою траншеєю. А поки ми хоча б викладемо відео, аби показати всім, що відбувається», — зауважує автор на розміщеному відео.           

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework