На Житомирщині розпочали ремонт доріг за рахунок митних коштів. ФОТО

  На Житомирщині розпочали ремонт доріг за рахунок коштів від перевиконання збору митних платежів – першу дорогу ремонтують Черняхів-Високе-Забріддя.

  Хід виконання початку робіт перевірив сьогодні, 9 липня, начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк.

 «На дорозі Черняхів–Забріддя через село Високе розпочали поточний середній ремонт за рахунок митних коштів у сумі 1 млн 244,552 тис. грн. Ремонт проводиться на ділянці 550 метрів, яка була суцільно уражена – планують влаштувати вирівнюючий шар товщиною 5 см. Загальна площа ділянки 3 тис. 300 кв. м», – сказав Роман Крисюк.

  Також він додав, що на ділянці планують влаштувати вирівнюючий шар товщиною 5 см – загальна площа 3 тис. 300 кв. м.За словами голови Високівської ОТГ Миколи Бардука, дорога не знала капітального ремонту з тих пір, як її побудували у 1960-их роках.

 «Я просив її відремонтувати вже 2 роки, але Служба автомобільних доріг не зважала. Тільки після переходу доріг під відомство облдержадміністрації роботи розпочалися. Цю дорогу побудували у 1960-х роках і з тих пір капітального ремонту вона не бачила. Ми дуже раді, що почали робити дорогу, яка веде до громади. І це лише початок», – сказав Микола Бардук.

  Ремонтує дорогу підрядна організація ПП «Автомагістраль». Планується, що роботи будуть виконані протягом тижня.Крім цього, буде влаштоване узбіччя дороги.

ok1107181

ok110718

ok1107184

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 11/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework