Мешканці «Бумажки»: Люди у відчаї. Готуються до блокади. Чи почують цього разу людей можновладці? ВІДЕО

    Про складну ситуацію, яка склалася в мікрорайоні Житомира «Паперова фабрика», ми розповідали на сторінках нашого сайту неодноразово.

 

  Для початку нагадаємо, що там нині активно ведеться справжня боротьба за чистоту довкілля, безпеку екології та справжньої екологічної катастрофи, яка загрожує «Бумажці» (ред. так по простому називають ще цей мікрорайон). Люди потерпають, за їх словами, від шкідливого виробництва та засмічення території місцевим підприємством Житомирським картонним комбінатом (ЖКК).

  Вже й за сприяння Житомирської міської ради створена робоча група, яка займається вивченням цього важливого питання та намагається вирішити проблему. Але, чомусь, люди, котрі проживають в мікрорайоні «Паперова фабрика», продовжують бити на сполох та, за їх словами, готуються до блокади... 

  Ось, що зазначає один із житомирян про цю ситуацію в дописі на своїй сторінці у Фейсбук: «Картонний комбінат сьогодні, люди у відчаї. Готуються до блокади. Чи почують цей раз людей можновладці». 

   Під дописом є наступні коментарі інших користувачів.

  В'ячеслав Виговський: «Люди, прийшов час вимагати виконання законів, досить слухати пусті балачки та відписки від клоунів, які проплачували мільйони на вибори Зубку, Сухомлину, вивезли блоки і засадили деревами, або закрились інших варіантів немає!

   Треба підняти ще питання законності приватизації, згадати ціну, за скільки ЖКК забрали з державної власності, повернути їм гроші і нехай вирощують огірки, якщо не можуть нормально працювати!».

   Юлия Олеговна: «Если в коробочку положить алмаз — она станет шкатулкой.

   Если в коробочку положить огрызок - она станет урной.

   Мы - то, что вкладываем в свою голову....

   P.S. В головах таких людей — прірва з сміттям!».

   Детальніше про цю епопею за боротьбу чистоти довкілля у мікрорайоні «Бумажки», ви, шановні читачі можете почитати в попередніх матеріалах на нашому сайті за посиланнями, поданими нижче. 

   Читайте також: Екологічна загроза: на Житомирщині продовжують забруднювати річку Хомора. ВІДЕО

Читайте також: Жителі «Паперової фабрики» вимагають у депутатів звернути увагу на катастрофічну ситуацію в районі

Читайте також: Нарешті дочекалися: на ситуацію в мікрорайоні «Паперова фабрика» все ж звернули увагу — її вивчатиме робоча група

Читайте також: Мікрорайон «Паперова фабрика» в Житомирі на порозі екологічної катастрофи: мешканці оббивають пороги усіх інстанцій, але марно. ФОТО

Читайте також: Мешканці мікрорайону «Паперова фабрика» зустрілися з керівництвом «Житомирського картонного комбінату»: чи вийшов конструктивний діалог?

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework