Овруцька ОТГ, якій немає ще й року, матиме ФОК, два спортивні майданчики та утеплену поліклініку

  Житомирщина в числі передових областей, які активно впроваджують ініційовану Президентом України головну реформу - децентралізацію. Наразі в області вже створено 45 об’єднаних територіальних громад. Процес об’єднання ще триває, і в майбутньому будуть створені нові ОТГ.

  Так діючі ОТГ Житомирщини вже мають позитивний досвід, коли вони на місцях вирішують нагальні проблеми за підтримки державної та обласної влади.Гарним прикладом господарювання на місцях є Овруцька міська територіальна громада, яка функціонує менше року (з жовтня 2017 року). Хоча датою створення вважається 13 квітня 2017 року, проте повноцінно діяти почали лише після обрання голови ОТГ, - повідомляє Житомирська ОДА.

  Наразі в Овруцькій міській ОТГ проводяться будівельні та ремонтні роботи на декількох об’єктах одразу. За словами начальника відділу економічного розвитку Овруцької міської ради Оксани Левківської, на території Овруцької ОТГ тривають роботи з переобладнання котельні під фізкультурно-оздоровчий комплекс. Реконструкція відбувається за кошти Державного фонду регіонального розвитку. У планах – здати об’єкт до кінця року. Також будують два спортивних майданчики зі штучним покриттям, які мають бути завершені до серпня 2018 року.

ok12.07.18.19

  Крім об’єктів спортивної сфери в ОТГ дбають про заклади охорони здоров’я. Так проводяться роботи з утеплення фасаду приміщення поліклініки Овруцької центральної лікарні.Минулого року відкрили новий спортивний майданчик, який цього року ще модернізовували і облаштовували новими спортивними зонами.

  Довідково: Населення Овруцької міської ОТГ складає більше 41 тисячі людей. До складу ОТГ входять: Овруч, Велика Фосня, Велика Хайча, Велика Чернігівка, Гошів, Заріччя, Кирдани, Невгоди, Норинськ, ПОкалів, Підруддя, Піщаниця, Раківщина, Хлупляни, Черепин, Шоломки.

ok12.07.21

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 12/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework