Українська академія лідерства розроблятиме дорожню карту для створення осередку у Житомирі

  Минулого тижня до Житомира завітали представники Української академії лідерства. Після знайомства з обласним центром та спілкування із головою ОДА ментори Академії налаштовані на співпрацю та створення ще одного осередку у Житомирі.

  Про це повідомила в.о. начальника управління культури та туризму облдержадміністрації Тетяна Парфентієва.

  «Ми сподіваємось, що одним із наступних міст-осередків Академії стане Житомир. Викладачі школи – неймовірно енергійні молоді люди. Це лідери, які заряджають своєю енергетикою навколишніх людей та гуртуються навколо цікавих проектів, які дозволяють громаді рости і розвиватись. Це та світова практика, яка готує еліту країни. Після знайомства із Житомиром ментори Української академії лідерства закохались у місто. Наступний крок майбутньої співпраці – це створення дорожньої карти, конкретні кроки для втілення проекту. Аби ми розуміли, що маємо зробити для того, аби цей проект реалізувався у Житомирі. Наразі ми чекаємо зворотній зв’язок від керівника Академії. Загалом це була підсумкова зустріч по закінченню навчального року, але з поглядом у майбутнє. І у нас гарні сподівання. Крім цього, вже 9 серпня представники Академії приїздять до нас з виставою «Енеїда», яку вони підготували разом із театром ім. Леся Курбаса», – зазначила Тетяна Парфентієва.

  У Житомирі, окрім екскурсії містом, 40 представників Української академії лідерства відвідали Музей космонавтики ім. С. П. Корольова та Житомирський військовий інститут, сучасне підприємство «Рудь», зустрілися на полігоні з Житомирською 95-ю аеромобільною бригадою, переглянули фільм документальний фільм «Рейд. Сила нескорених».Керівник Української академії лідерства Роман Тичківський розповів про результати візиту та враження від Житомира: «Темою підсумовування року, що минає, є «Казка про майбутнє». Маючи мрію про нову Україну, ми маємо брати приклад з кращих. І прикладом є життя житомирянина Сергія Корольова, який попри усі труднощі досягнув великого успіху та підкорив небо. Ми хочемо черпати цю енергію й натхнення, щоб змінювати сьогодення. І ми щасливі відкрити для себе Житомир і мріємо відкрити осередок Української академії лідерства саме тут. Ми дякуємо вам за теплий прийом, величезні серця й енергію, яка надихає. Творимо себе – творимо Україну».

  Нагадаємо, що голова ОДА Ігор Гундич зустрівся із менторами Української академії лідерства, які минулого тижня відвідали Житомир.

  Довідково: Українська Академія Лідерства (УАЛ) –  це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл. Програма будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей.

 Мета Академії - вплинути на глибинні соціальні процеси в українському суспільстві шляхом формування генерації молодих людей, які беруть відповідальність за нашу націю та мають необхідні для цього здібності.Проект реалізується за підтримки Адміністрації Президента України, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, та Міністерства освіти і науки України. Наразі спільнота випускників УАЛ налічує 230 молодих людей із усіх областей України.

  Першу Українську Академію Лідерства було відкрито в Києві. У вересні 2015 року 39 студентів розпочали навчання в Академії. І вже наступного року мережа Академії поширились країною. Наразі спільнота випускників УАЛ налічує 230 молодих людей із усіх областей України.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 12/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework