Бердичівлянин:«Невідомі варвари розкопали поховання розстріляних євреїв на околиці міста». ФОТО

    Ми живемо у суспільстві, яке не перестає дивувати щодня, і, що важливо, не завжди в гарному та позитивному сенсі. Регулярно почути про якісь історії негативних соціальних проявів.

 

   Наша Житомирщина не є винятком. В місцевих ЗМІ, у соціальних мережах достатньо багато різних новин та повідомлень про злочини, бездоріжжя, халатність тих чи інших осіб, які виконують свої обов'язки тощо. Цей список можна продовжувати дуже довго.   

   Але щоб не бути голослівними, хочемо розповісти про випадок, який стався на околиці Бердичева». Про нього на своїй сторінці у Фейсбук розповів місцевий мешканець Andrii Rukkas:

  «Це жах! Невідомі (сподіваюсь поки що) варвари розкопали поховання розстріляних євреїв на околиці Бердичева. Могила розкрита, кістки, рештки черепів, навіть дівоча коса, взуття лежать на поверхні. Викликали поліцію; правоохоронці зреагували досить оперативно. Поліція зафіксувала злочин і обстежувала це місце».

  Дехто з євреїв, що мешкають за кордоном, взагалі, між іншим, вважає Бердичів містом-легендою. Хтось навіть велично називає цю перлину Житомирщини Волинським Єрусалимом. На його території поховані, за інформацією фахівців, що вивчали це питання, поховано близько кількох сотень представників цього народу. До речі, тут ще й покоїться один із найвидатніших хасидських цадиків, "адвокат єврейського народу", Леві Іцхак Бердичівський.

kd12071806 1

kd12071806 3
kd12071806 4
kd12071806 5
kd12071806 6

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework