Тиждень для поліції: 4 тисячі повідомлень, 97 ДТП, різанини, бійки та гранати

  Минулого тижня до поліції Житомирщини надійшло майже 4 тисячі повідомлень, з них кожне десяте мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен четвертий злочин уже розкритий.

  Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє головний поліцейський Житомирщини В'ячеслав Печененко.

 "9 липня у Коростенському районі конфлікт між донькою і матір'ю закінчився смертельним ножовим пораненням останньої.

  Цього ж дня у лікарні через отримані тілесні ушкодження померла 72-річна житомирянка. Підозрюваний у їх нанесенні, 32-річний житель обласного центру, поліцією затриманий та нині перебуває під вартою.

  10 липня ще один конфлікт - у Радомишльському районі між сусідами по дачам. У результаті один із конфліктуючих був госпіталізований з розривом кишечника. Нині призначено відповідну експертизу щодо взаємозв’язку між отриманою травмою 68-річного чоловіка та сутичкою опонентів.

  12 липня у Житомирі було затримано двох молодиків, які намагалися уночі пронести повз касу маркерту товар, а на зауваження охоронця - накинулись на нього з битою.

  13 липня у Чуднівському районі нетверезий чоловік погрожував дружині підірвати гранату. Поліцейські, які прибули за викликом, вилучили небезпечну річ.

  На автошляхах області за тиждень зареєстровано 97 дорожньо-транспортних пригоди, 22 з них із потерпілими. У результаті ДТП 7 людей загинуло та 28 отримали травми різного ступеня тяжкості".

 

 

Последнее изменение Понедельник, 16/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework