Житомирський бронетанковий завод очолив луганчанин, який раніше керував суднобудівним заводом в Миколаєві

  ДП «Житомирський бронетанковий завод» знову має нового керівника. Згідно з нашою інформацією, ним став Пшенічний Ігор Миколайович, який до грудня 2017 року очолював ДП «Миколаївський суднобудівний завод».

  Нагадаємо, попередній директор, скандально відомий Михайло Мосін, був звільнений наприкінці червня цього року.

  Саме в цей час, на заводі прокурори, слідчі, працівники СБУ із залученням співробітників департаменту внутрішньої безпеки держконцерну «Укроборонпром» та спеціаліста Київського науково-дослідного інституту судових експертиз проводили обшук у складських та офісних приміщеннях. Посадовців Житомирського бронетанкового заводу підозрюють у зловживаннях при закупівлі гусеничних комплектів для бойових машин піхоти.

  Згідно з поданою декларацією, Михайло Мосін, був звільнений 22 червня.

  Сьогодні, 16 липня, з’явилася інформація, що новим директором ДП «Житомирський бронетанковий завод» став Ігор Пшенічний. До цього, чоловік працював в ДК "Укроборонпром" та 9 місяців очолював ДП «Миколаївський суднобудівний завод».

  Чоловік уродженець м. Луганськ, донині там і зареєстрований. Має у власності кілька будинків та земельних ділянок у Луганську та Троїцькому. На даний час проживає у місті Миколаєві.

  Нагадаємо,  суд оштрафував на 300 тисяч Житомирський бронетанковий.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework