На Житомирщині депутат, придбавши майже за 150 тисяч гривень земельну ділянку, не повідомив про зміни у майновому стані

  Коростишівською місцевою прокуратурою, за результатами опрацювання відомостей з Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, виявлено факт неповідомлення про суттєві зміни в майновому стані депутатом Хорошівської селищної ради.

  За виявленим фактом Управлінням захисту економіки ДЗЕ НПУ складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП та скеровано до суду.У ході судового розгляду, який забезпечувала місцева прокуратура, встановлено, що депутат селищної ради, перебуваючи на посаді директора  товариства з обмеженою відповідальністю, яке займається надровидобувною діяльністю, ще 09.08.2017 придбав земельну ділянку вартістю 142 346 грн, про що мав би протягом 10-денного терміну повідомити НАЗК.

  Проте, депутат місцевої ради проігнорував вимоги Закону України «Про запобігання корупції» та не подав відповідне повідомлення про суттєві зміни у майновому стані.

  Постановою Володарського-Волинського районного суду депутата визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, та накладено штраф у розмірі 1700 грн.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 17/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework