Реальна історія від власниці квартири за обласною програмою «Власний дім»

  Жити у власному домі мріє, мабуть, кожна молода родина, котра не має свого житла. Адже хочеться облаштувати домашній затишок для себе та дітей. Дім – це місце, де збирається вся родина. Проте можливість придбати дім чи квартиру одразу є не у всіх.

  За підтримки голови облдержадміністрації Ігоря Гундича на Житомирщині вже другий рік поспіль успішно реалізовується обласна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім». За 2017-2018 роки програмою скористалися вже 47 родин Житомирщини. Завдяки цій можливості багато сімей наважилися на придбання чи реконструкцію будинку.Так вже є позитивний досвід придбання будинків та квартир в Житомирській області. Аліна Музичук з Новоград-Волинського району з чоловіком та донькою тепер проживають у власній однокімнатній квартирі у с. Наталівка. За словами жительки області, вони цілком задоволені придбаною квартирою в чотириповерховому будинку.

  «Кредитних коштів на придбання квартири не вистачило повністю, але саме ці кошти стали суттєвим додатком до наших фінансів. Завдяки цій програмі ми тепер мешкаємо у власному житлі», - розповіла Аліна Музичук.

  Також жінка поділилася інформацією та власним досвідом участі у програмі «Власний дім» з колежанкою, яка теж тепер скористалася цією можливістю. Колега Аліни отримає кошти на ремонт квартири в двоповерховому будинку у с. Наталівка.

 Нагадаємо, що за умовами програми «Власний дім» кредит можна отримати на будівництво, придбання чи реконструкцію житла на пільгових умовах – під 3% річних терміном від 20 до 30 років. Для цього потрібно проживати і працювати у сільській місцевості. Розмір можливого кредиту може бути в межах від 50 тис. грн. до 300 тис. грн. в залежності від цілей, на які ці кошти будуть спрямовуватися.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 17/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework