Наремонтували на 63 мільйони: фірма нардепа заробляє на дорогах Житомирщини

  Підприємство Народного депутата України Олександра Ревеги ТДВ “Шляхове будiвельне управлiння №35” отримало державних підрядів на 63 мільйонів гривень на ремонт доріг Житомирщини. Про це експерти громадської організації “Антикорупційний штаб” дізналися під час моніторингу публічних закупівель.

   Товариство з додатковою відповідальністю “Шляхове будiвельне управлiння №35” зареєстроване у Житомирі. Відповідно до інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, Ревега є власником істотної участі підприємства, а до травня 2016 року був бенефіціаром, про що є відповідні записи в системі  Youcontrol. Іншим співвласником компанії є помічниця народного депутата на громадських засадах, Галина Кичкирук, яка у 2012 році була довіреною особою Ревеги на виборах до Верховної ради.  

  Тотальна більшість підрядів дістаються компанії, пов'язаній з нардепом, без жодної конкуренції. Так зі 116 договорів, підписаних компанією за останні три роки, в 112 випадках закупівлі проводились з одним учасником, а про обрання підрядника звітували по факту. Лише у 4 закупівлях, де перемогло “Шляхове будiвельне управлiння №35”, замовники проводили відкриті торги за участю інших компаній.

  Кошти, які отримала фірма, надходили від міського КП “Бердичівкомунсервіс”, Служби автомобільних доріг у Житомирській області, Управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облради, Управління житлового господарства Житомирської міськради. Ще 10 млн грн пов'язана з Ревегою компанія, отримала від чотирьох сільрад, три з яких входять у мажоритарний округ цього депутата. Йдеться про Семенівську, Гришковецьку та Ружинську сільради. 

  Цікаво, що надходження компанії від публічних закупівель зростають з кожним роком. Так, в  2016 році було укладено 10 договорів на 7 млн грн, в 2017 році - 57 договорів на 36,7 млн грн, а за півроку 2018 - 49 угод на 19,3 млн грн.

  Враховуючи, що з кожним роком на ремонти доріг виділяються значні суми, будемо уважно слідкувати за тендерною вдачею нардепа Ревеги та станом доріг на Житомирщині.

Джерело: “Антикорупційний штаб” 

 

Последнее изменение Вторник, 17/07/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework