На шляхах державного значення в Житомирській області встановлюють дорожні знаки з маркуванням

  На замовлення Служби автомобільних доріг у Житомирській області у межах експлуатаційного утримання триває заміна та встановлення дорожніх знаків.

 

  Станом на середину липня на шляхах державного значення області замінено та встановлено майже 1112 попереджувальних та інформаційно- вказівних знаків.

  Зважаючи на досвід, знаки встановлюються з унікальним маркуванням, що стане в нагоді, коли дорожній знак зникне чи з’явиться в іншому місці.

  Роботи з безпеки руху проведені та тривають на автомобільних дорогах М-07 Київ-Ковель, М-21 Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, Н-03 Житомир - Чернівці.


  Для інформації: дорожні знаки України регулюються поєднанням норм, встановлених Віденською конвенцією про дорожні знаки й сигнали, Європейським Союзом та Міністерством інфраструктури України. Перша необхідність національного стандарту для доріг й дорожніх знаків стала очевидною за появи України як незалежної держави. Знаки викладені у 7 окремих категорій, заснованих на значущості: попереджувальні знаки, знаки пріоритету, заборонні знаки, наказові знаки, інформаційно-вказівні знаки, знаки сервісу та додаткові знаки.

Прес-служба САД у Житомирській області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework